Šia mašina A. Nedzinskas į Seimą atvyko ir antradienį, kuomet prezidentė Dalia Grybauskaitė skaitė savo antrąjį metinį pranešimą.

Kad visiškai iš konteksto Seimo kieme iškrentanti mašina priklauso jam, DELFI patvirtino pats parlamentaras. Tačiau patriotinio automobilio markės jis nepanoro atskleisti.

„Jau 2 metus ją turiu. Visi to klausia, ir dažniausiai to niekas nežino. Tai gal ir telieka tai mįslė“, - slapukavo A. Nedzinskas. Tiesa, didelės paslapties čia nėra: parlamentaras važinėja maždaug 20 metų senumo vokišku mikroautobusu „Barkas“.

Politikas taip pat neatskleidė, kas slepiasi už mašinos salone sumontuotų užuolaidėlių, tačiau tvirtino savaitgaliais ir per atostogas visą automobilio vidų įsirengęs pats. „Apie vidų nepasakoju, nes viskas, ką padarai savo rankomis, yra ypatinga“, - tęsė pašnekovas.

Jis neslėpė sąmoningai nudažęs automobilį Lietuvos vėliavos spalvomis. „Juk krepšinio čempionatas artėja“, - sakė vienas daugelio Seimo šoumenų.
Kiek degalų ryja dyzeliniu kuru varomas automobilis, politikas teigė neskaičiavęs, tačiau daug degalų esą nereikia.

Paklaustas, ar ketina parduoti patriotinėmis spalvomis padabintą „Barkas“, jis tikino to neketinantis daryti, mat į mašiną įdėta daug darbo.

A. Nedzinskas anksčiau buvo pasižymėjęs dar vienu ekstravagantišku automobiliu – kurį laiką jis į Seimo posėdžius atkeliaudavo senutėle „Volga“. Šį automobilį politikas šiuo metu laiko namie.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)