"Į koncertą atvykome iš Vilniaus. Labai laukėme šio grupės pasirodymo, tad bilietus nusipirkome vos jie pasirodė prekyboje", - DELFI kalbėjo viena prie įėjimo stovėjusi pora.

Klaipėdos vasaros estradoje vyksiame koncerte buvo sumontuota didelė scena, kurios plotis net 40 metrų. Kaip buvo teigiama prieš koncertą, E. Dragūnas šiam pasirodymui ruošėsi pusmetį. Norėdamas išvengti nesusipratimų renginyje, koncerto organizavimu E. Dragūnas rūpinosi pats. Ketvirtadienį buvo teigiama, kad į grupės pasirodymą bilietus jau įsigijo 12 tūkstančių žmonių.

„Noriu būti tikras, kad viskas vyks taip, kaip esu suplanavęs, aukščiausiu lygiu. Kruopščiai prižiūriu visus darbus. Noriu, kad kiekvienas, atėjęs į Klaipėdos vasaros areną iš ten išeitų laimingas, pasikrovęs geros energijos. Prižadu, kad visi atėję sulauks ypatingų siurprizų”, - dar prieš pasirodymą kalbėjo populiarus atlikėjas.

Koncerto taip pat nepraleido ir būrys pramogų pasaulio atstovų. Į grupės SEL koncertą atvyko Natalija Bunkė, kuriai draugiją palaikė sutuoktinis Danielius Bunkus, merginų grupė „Naujos pupytės“, kurios prisipažino esančios didelės SEL gerbėjos, dainininkė Monika Kvietkutė, verslininkai Daina ir Antanas Bosai. SEL koncerto taip pat nepraleido ir vestuvėms besiruošianti Oksana Pikul, DELFI teigusi, kad yra didelė grupės SEL fanė. "Prieš dieną grįžau iš Londono, miegojau vos tris valandas, bet koncerto praleisti negalėjau", - kalbėjo linksmai nusiteikusi Oksana, į Klaipėdą atvykusi su artimiausiomis draugėmis pasilinksminti.

22:30 val. scenoje pasirodė milžiniškas laikrodis, skaičiuojantis laiką iki SEL pasirodymo. E. Dragūnas į sceną žengė prieš 23 val. Grupę SEL apšildė DJ Mindaugėlis, išjudinęs ir patogiai sėdimose vietose įsitaisiusius koncerto žiūrovus.

„Ar viskas gerai? Ar pasiruošę? Rankas į viršų“, - kreipėsi į minią E. Dragūnas, o ši, it pašėlusi, ėmė šaukti ir pašoko nuo savo vietų. Koncerto pradžią vainikavo įspūdingi fejerverkai, nušvietę Klaipėdos dangų.

„Pasirašysiu ant kamuolio ir mesiu. Kas jį pagaus, varom su manim kitą savaitgalį į Paryžių. Aprodysim ten, kas geriausia. O gal geriau Berlynas. Bet kokius atveju, Paryžius meilės miestas. Ir aišku, kas atsineš šį kamuolį kitais ar dar kitais metais į mūsų koncertą su savo visais draugais įeis nemokamai“, - nuo scenos kalbėjo E. Dragūnas ir metė kamuolį į publiką. Nors dainininkas išreiškė norą, kad kamuolį pagautų mergina, jo norui nebuvo lemta išsipildyti. Kelione į Paryžių džiaugsis vaikinas.

SEL koncerto Klaipėdoje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)