„Atvažiavus į Palangą jautėme baimę. Visi žinome, kad Palanga – estradinis miestas, manėme, kad mūsų muzika liks nesuprasta. Nedainuojame lietuviškų dainų, mūsų repertuarą sudaro užsienio dainų aranžuotės. Pridedame joms savo spalvų, balsų, pakeičiame dainos harmoninę, melodinę liniją. Bet po pirmojo koncerto supratome, kad patinkame publikai“, - džiaugsmo neslėpė kolektyvas.

Sulaukus publikos simpatijų, „Various 3” pasipylė pasiūlymai groti vestuvėse, gimtadieniuose: „Po šios kelionės supratome, kad mums reikia vizitinių kortelių (juokiasi). Labai sunku grojant dalinti kontaktus. Koncertuoti asmeninėse šventėse yra naudinga finansiškai, bet tai nėra mūsų tikslas.“

Palangoje vaikinai norėjo įgyti daugiau patirties grojant, o apie pinigus net negalvojo. „Norėjome, kad atsipirktų mūsų kelionė, tačiau uždirbome daugiau, nei planavome“, - DELFI kalbėjo „Various 3” kolektyvas, dieną grodavęs gatvėje, o vakarais kavinėje.

Pagrojęs savaitę Palangoje, kolektyvas išvyko į Vilnių: „Turime kitus darbus, įvairių planų. Vyksime į festivalį „Tamsta“, vėliau turėsime koncertą Vilniuje. Ši savaitė buvo labai naudinga patirtis mūsų grupei. Jei Palanga kvies, atvyksime čia ir kitais metais.“

DELFI video ir foto reportažuose - „Various 3” pasirodymas pajūrio kopose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)