Taip socialiniame tinkle TV laidų vedėjas sureagavo į hiphopo muzikos mylėtojų pasisakymus.

„Palojot, pusgalviai? Dabar galit eiti na*** su savo šūdina meile šūdiniems barbarų eilėraštukams, prognozuojami piemenys“, - "Facebook" rašė televizijos laidų vedėjas.

Koncerto organizatoriai savo išplatintame pranešime pažadėjo prieš Basta koncertą pagerbti A. Ramanauską-Greitai taip, kaip jis nusipelnė.

„Mums nėra priimtini tokie pasisakymai. Prieš Bastai užlipant ant scenos, Algį „pagerbsime" taip, kaip jis nusipelnė. Jau turime video integracijos idėją. Iki Basta koncerto likus beveik dviems mėnesiams, jau dabar yra aišku, kad „Loftas“ bus sausakimšas repo gerbėjais. A.Ramanauską - Greitai „pagerbsiančios“ skanduotės bus girdimos visuose aplinkiniuose naujamiesčio rajonuose. Esame tikri, kad A.Ramanausko - Greitai vieši pasisakymai bus pastebėti ir pačio Basta“, - rašė koncerto organizatoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (493)