„Yoga Rave“ - tai šokiai, gyva muzika, šėlsmas, joga ir meditacija. Tai atsipalaidavimo ir draugiškumo atmosfera, tai entuziazmas be alkoholio, narkotikų ir cigarečių. Laukiame visų - net jei nežinai, ką reiškia žodis asana arba prana, ar joga matyta tik trumpuose kino filmų epizoduose“, – sako renginio organizatoriai, žadantys nuotaikingą jogos pamoką ir pažintį su klasikinias indiškais šokiais.

Pirmuosius bharatanatyam šokio žingsnelius padės žengti studijos „Abhinaya“ mokytoja, šokio paslapčių Indijoje pasisėmusi Inesa Stankevičienė.

Per „Yoga Rave“ kitaip - be svaigalų - jau linksminamasi D. Britanijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, JAV ir kitose šalyse. Lietuvoje pirmasis „Yoga Rave“ įvyko praėjusių metų žiemą.. Pasak organizatorių, su kiekvienu renginiu didėjantis susidomėjimas rodo, kad jaunimas ieško ir vertina sveiką atsipalaidavimą, sąmoningą laisvalaikį ir gerą savijautą net ir po linksmo vakarėlio.

Artimiausias „Yoga Rave“ Vilniuje - jau šį šeštadienį, spalio 8 d. Dalyvavimas nemokamas. Kviečiami visi - bet kokio amžiaus, įsitikinimų ar jogos įgūdžių.

Laikas: 19.30 - 23.30
Durys atidaromos 19.00 - 19.30.

Vieta: Trakų g. 9/1, Pranciškonų rūmai, II aukštas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)