Į daug reklamuotą koncertą plūdo išsipuošusios dailiosios lyties atstovės ir ispanų kalba atliekamos muzikos gerbėjai.

Prieš Juanes pasirodymą scenoje, žiūrovus apšildė Jurgis Didžiulis. Devintą valandą vakaro į sceną žengė ir dainininkas, dėl kurio arenoje susirinko melomanai. Scenoje tiek Juanes, tiek jo keliolikos muzikantų komanda nedarė didelio šou – buvo apsirengę paprastai, tamsių spalvų drabužiais, nebuvo matyti nei įspūdingų instaliacijų, nei fejerverkų ar būrio šokėjų - tik gyvai ir kokybiškai atliekamos dainos. Juanes daugelį kūrinių nepaleido iš rankų gitaros.

Daugeliui netikėtai, „Siemens“ arena buvo apypilnė. Net ir pats Juanes teigė netikėjęs, kad Lietuvoje atsiras tiek jo muzikos gerbėjų. Nuo pat pirmųjų ritmų publika drauge su Juanes traukė populiariausius dainininko kūrinius, ypač priedainius, kurių žodžius mokėjo.

Po trijų dainų Juanes angliškai kreipėsi į publiką ir prisipažino, kad koncertuoti Lietuvoje – sena jo svajonė ir jis be galo nudžiugo, kai jam buvo pranešta apie pasirodymą Vilniuje. Dar po kelių dainų dainininkas vėl padėkojo lietuvaičiams už tai, kad jo svajonė tapo realybe.

Vienas iš žinomiausių Juanes hitų - „La Camisa Negra". Kolumbietis publikos neerzino ir ją atliko dar koncerto pradžioje.

DELFI galerijoje – koncerto akimirkos. Netrukus - ir filmuota medžiaga iš koncerto Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)