Dainininkė ypač kruopščiai rūpinasi įvaizdžiu, todėl kiekvienam svarbiam pasirodymui siuvasi naujus scenos drabužius, detaliai suplanuoja būsimą pasirodymą. Kad ir kokia atsakinga Natalija būtų, superdebiutui dainą rinkosi visą savaitę, o apsisprendė likus tik dienai iki šou. Kai laikrodis rodė, kad iki N. Bunkės pasirodymo scenoje liko pora valandų, dainininkė tik tuo metu sulaukė galutinės kūrinio versijos iš prodiuserio Stano.

Klausiama, ar pasitiki savo jėgomis ir nesibaimina tiesioginiame eteryje dainuoti vos prieš valandą šlifuoti pabaigtą kūrinį, dainininkė nesutrinka: „Visko gali būti, bet jeigu daviau žodį, kad dalyvausiu renginyje, vadinasi, aš dalyvausiu. Aš niekada nepavedu ir geriau jau versiuosi per galvą, bet padarysiu, ką esu prižadėjusi. Tai viena iš mano stipriųjų savybių“.

„Šokėjams pradinę kūrinio versiją nusiunčiau tik vakar vidurnaktį. Drabužius priderinom tik šiandien, naktį pasiuvau jiems varlytes. Mano kostiumą siuvo savaitę laiko, iš stilisto Ruslano Rybakovo jį atsiėmiau tik šiandien. Taip jau sutapo, kad jis tiko naujai dainai. Tokia ta šou verslo virtuvė. Skubėjimas, stresas, chaosas... Bet kad jūs žinotumėte, kaip man gera ir kaip aš džiaugiuosi sugrįžusi į sceną... Ir dar vyras, prižiūrintis sūnų kol manęs nėra, siunčia palaikymo žinutes“, – pasakojo dainininkė.

Pasakodama apie įtampos kupinus pramogų verslo užkulisius, Natalija sakė, jog dar neįprato laiko planuoti kitaip nei anksčiau. Motinyste besidžiaugianti atlikėja tikino, jog net intensyviai dirbant ji negali nereaguoti į sūnaus Kristupo poreikius. Esą po pirmagimio gimimo darbai užsitęsia ilgiau, mat tenka daryti pertraukas.

„Jei anksčiau net paskutinę minutę darydama daug dalykų visur spėdavau, tai tie laikai jau praeityje. Nuo šiol viskas kitaip, tik reikės laiko apsiprasti. Reikės išmokti kitaip planuoti, nes jeigu vaikas užsimano valgyti, juk negali toliau dirbti ir nekreipti į jį dėmesio“, – pasakoja dainininkė.

Kalbėdama apie naują savo kūrinį Natalija tikina, jog atėjo metas permainoms jos muzikiniame kelyje.

„Jaučiuosi subrendusi. Daina „Nebijok“ yra pirmasis mano, solo atlikėjos kūrinys, kurio tekstas iš tikrųjų turi labai gilią prasmę. Sukurti būtent tokį tekstą mane įkvėpė motinystė ir sūnaus akių šviesa. Nuo šiol norėčiau kurti ir dainuoti tik tokias dainas, kurios mano muzikos mylėtojus ne tik linksmins, bet ir vers pamąstyti apie gyvenimą ir tai, kas jame vertinga“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo ji.

Atlikėja džiaugiasi „Nebijok“ pirmą kartą galėjusi atlikti „Unicef“ renginio metu. Anot jos, nors daina ir nebuvo specialiai kurta šiai akcijai, joje klausytojai galės išgirsti užuominų apie globalius reiškinius.

„Norėčiau pabrėžti, jog tik augančioji karta gali pakeisti šį pasaulį į gerąją pusę“, – įsitikinusi superdebiutu gerbėjus penktadienį pradžiuginusi N. Bunkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją