Išlipę muzikantai nesutriko išvydę DELFI fotografą, tačiau paprašė nefotografuoti. Sulaukę atsakymo, kad tiesiog toks žurnalistų darbas, garsios grupės atlikėjai nusijuokė ir nuėjo į viešbutį.

Prie viešbučio muzikantus pasitiko ir specialiai į Kauną atvykęs „Rammstein“ gerbėjas iš Baltarusijos, kuris kelias valandas spaudžiant šalčiui laukė muzikantų autografų. Taip pat viešbutyje yra apsistoję ir į koncertą atvykusių suomių.

Dar sekmadienio vakarą į Kauną atvyko ir visa „Rammstein“ komanda - daugiau kaip 100 žmonių aptarnaujančio personalo komanda iš Vokietijos į Lietuvą atkeliavo 6 komfortabiliais autobusais, juos atlydėjo 24 sunkvežimiai su scenos, garso, šviesos ir pirotechnikos įranga.

"Rammstein“ 24 sunkvežimiai su įranga

Pirmadienio vidurdienį į Nemuno salą buvo atvežta pusantros tonos dyzelino, kuris reikalingas papildomiems elektros generatoriams.

Šios „Rammstein“ gastrolės laikomos didžiausiomis per visą grupės karjerą ir jau dabar drąsiai galima teigti, kad šis koncertas Kaune taps ne tik geriausiu 2012-ųjų metų renginiu, bet ir visų laikų įspūdingiausiu šou Lietuvoje. Į publiką nusidrieks 20 metrų podiumas, kurio gale bus įrengta maža antroji scena, kurioje grupė taip pat atliks keletą dainų.

Įskaitant muzikantus, į Lietuvą atvyksta 120 žmonių „Rammstein“ komanda. Dar 130 pagalbininkų krovimo ir montavimo darbams pasamdyta Lietuvoje. Taip pat buvo paprašyta pakviesti jogos trenerę pravesti užsiėmimą užkulisiuose prieš koncertą.

Koncerto metu skambės visos geriausios „Rammstein“ dainos, sukurtos per grupės istoriją.

Industrinio metalo grandų pasirodymą svečių teisėmis pradės švedų gotikinio metalo grupė „Deathstars“. Prieš 12 metų Stokholme susikūrusi grupė buvo išrinkta keliauti kartu su „Rammstein“ viso turo „Made In Germany 1995 - 2011“ po Europą metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)