Dainos „The Greatest“ autorystės teisėmis suabejojo dainininkas Vaidas Baumila, kuris vienas pirmųjų pasėjo abejonių sėklą savo socialinio tinklalapio paskyroje.

Savo nuomonę dėl šios dainos autentiškumo pareiškė ir dainininkė Erica Jennings. Pastaroji savo socialiniame tinklalapyje parašė be užuolankų. „Nereikia turėti gerą klausą, kad suprastum, jog ši daina - plagiatas“, - išrėžė dainininkė.

Nors DELFI nepavyko pakalbinti atlikėjos Augustės Žičkutės ir pasiteirauti, ką ji pati galvoja apie jai mestus kaltinimus, tačiau savo apmąstymais ir argumentais mielai pasidalino dainos aranžuotės kūrėjas Romas Michailovskis.

„Šios dainos jokiu būdu negalima pavadinti plagiatu. Tik pirmos trys harmonijos natos sutampa, o visa kita yra skirtinga. Aš pats daug metų esu Lietuvos autorių teisių gynimo asociacijos agentūros narys, todėl puikiai žinau, kad ši daina niekaip negali atitikti plagiatui keliamų reikalavimų“, - tvirtino dainos aranžuotės kūrėjas.

Pasiteiravus, kaip į šiuos kaltinimus sureagavo dainininkė A. Žičkutė, vyras teigė, kad ji labai susinervino, nes yra dar jauna ir nepatyrusi. Taip pat pridūrė, kad žiūrint į šią dainą iš profesionaliosios pusės, ji nė kiek nėra panaši į Demi Lovato hitą „Skyscraper“, - tvirtino R. Michailovskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją