Jų nuožmi fizinė kova pagardinta aistros akimirkomis bei erotiškais choreografiniais judesiais.

Vienoje scenoje vyras bučiuoja Pink krūtinę, o kitoje pop atlikėja stumia vyro veidą savo kūnu žemyn. Audringiausiose vaizdo klipo vietose Pink jos raumeningas mylimasis meta per kambarį, dusina ar net smūgiuoja į tarpukojį.

Vaizdo klipe konflikto ir traukos temos sukuria įtampą, o baigiasi jis scena, kai pora bėga vienas link kito.

Realiame gyvenime Pink yra ištekėjusi už motociklų kroso lenktynininko Carey Harto ir augina atžalą. Praėjusį mėnesį ji pradėjo darbuotis prie naujojo albumo „The Truth About Love“. Tai pirmas studijinis albumas per ketverius pastaruosius metus. „Try“ yra antrasis jo singlas.

Nors pati atlikėja džiūgauja, kad „Try“ vaizdo klipas yra pats mėgstamiausias iš visų iki šiol sukurtų, tačiau neslepia, kad mama, jį pamačiusi, buvo priblokšta.

Socialiniame tinkle „Twitter“ Pink rašė: „Mano mama, pamačiusi naująjį vaizdo klipą... „Oho, mieloji. Netekau žado. Jaučiuosi nejaukiai. Niekas niekada negalės pasakyti, kad tu nerizikuoji“. Dėkui, mama:)“.

Kiek anksčiau Pink yra sakiusi: „Šio vaizdo klipo kūrimas buvo smagiausias dalykas per visą mano karjerą. Norėjau, kad tai niekada nesibaigtų. Tai mano mėgstamiausias vaizdo klipas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)