„Pagrosime visas širdžiai mieliausias savo dainas“, sakė „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas, su nekantrumu laukiantis gruodžio antrosios. Igorio Kofo nuomone, „Camouflage“ yra viena ryškiausių ir melodingiausių grupių. „Jų dainos skamba kokybiškai ir skoningai. Prieš dvejus metus vykęs jų koncertas buvo nuostabus, o šiais metais bus gera pasirodyti kartu“, sakė dainininkas.

Pasak agentūros „M.P.3“ pranešimo spaudai, koncertas su „Camouflage“ nėra pirmas bendras „Lemon Joy“ pasirodymas su užsienio muzikos žvaigždėmis - 2000-aisiais metais „lemonai“ Vilniaus „Žalgirio“ stadione koncertavo kartu su britais „Pet Shop Boys“.

Gruodžio pradžioje į Vilnių su koncertu atvykstantys „Camouflage“ „Forum Palace“ rūmuose pristatys savo šiais metais išleistą albumą „Relocated“. Per beveik dvi pasirodymo valandas grupė atliks savo naujausias dainas ir primins ją išgarsinusius hitus „Love Is A Shield“, „The Great Commandment“, „One Fine Day“, „Strangers‘ Thoughts“ ir kitus. Nuskambės ir naujausio „Camouflage“ albumo singlai „Motif Sky“, „We Are the Lovers“.

Kartu su legendiniais „Camouflage“ koncertuosiantys „lemonai“ šiais metais po ilgos pertraukos taip pat išleido savo naują studijinį albumą „1210“ ir jau laimėjo apdovanojimą už geriausią šių metų sugrįžimą. Muzikos kritikai naujausią „Lemon Joy“ albumą vadina vienu realiausių pretendentų į geriausio albumo titulą. Radijo stočių hitais šiais metais jau tapo trys albumo „1210“ kūriniai - „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)“, „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)“ ir naujausia daina „Ten, kur mylėjau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją