Šiai vietai interjerą kūrė pasaulinio garso dizaineriai, dalyvę ir kultinių Ibizos klubų interjero kūrimo procese. „Be fabulous!“ (liet. „Būk išskirtinis“) – toks yra naujasis klubo devizas ir standartas. Didžiulis dėmesys įrengiant klubą buvo skiriamas ne tik interjerui – klube įdiegta garso, šviesų ir vaizdo technika, atitinkanti aukščiausius pasaulinio lygio klubų standartus.

Klube bus įrengtos dvi salės. Didžiojoje kelis kartus per savaitę skirtingose renginių serijose gros garsiausi didžėjai ir šokių muzikos madas demonstruojantys atlikėjai iš Lietuvos bei užsienio. Mažesnėje lounge stiliaus salėje bus galima pailsinti pavargusias kojas ir ausis. Tačiau geriausia žinia yra ta, kad klube įrengta maždaug 200 žmonių talpinsianti terasa. Ji bus ypač patraukli vasarą, kuri jau nebe už kalnų.

Klientų aptarnavimo kokybė „Macao Open Air“ bus itin griežtai kontroliuojama, o klubo personalas ypatingą dėmesį žada skirti moteriškai auditorijai, kuriai negailės staigmenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)