Elektroninio skambesio popmuziką groti ketinantys muzikantai įsitikinę, kad ji gali tapti net populiaresnė nei jų ankstesni darbai, rašoma portale lrytas.lt.

„Ankstesnė veikla su „InCulto” man jau įrodė, kad, lįsdamas publikai į užpakalį, pinigų neuždirbsi. Padlaižiauti – beprasmiška, tada tampi neįdomus ir sau, ir klausytojams. Šįsyk grosime tai, kas mums patiems labai patinka”, – sakė bosininkas A. Morlencas.

Jis ir „InCulto” trombonininkas J. Jasinskis prisiminė, kad dar prieš pusantrų metų galvojo apie bendradarbiavimą su puikiai įvairių TV projektų žiūrovams pažįstama dainininke V. Matačiūnaite.

Aurelijus ir naujoje grupėje klavišiniais instrumentais grosiantis J. Jasinskis į pagalbą pasikvietė Roką Beliukevičių – jaunimo pamėgtos grupės „Freaks On Floor” būgnininką. Taip susiformavo kvartetas, jau turintis keliolikos dainų programą.

„Garsiai skambės, bet nieko panašaus į tai, ką mes darysime, Lietuvoje negirdėjau. Grosime elektroninę muziką, tačiau viską atliksime gyvai. Kai kuriems „InCulto” ar Vilijos gerbėjams tai tikrai bus šokas”, – pasakojo A. Morlencas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją