Tačiau Palangos gatvėse jau ir dieną buvo galima išvysti būrius žmonių, traukiančių jūros link. Tiesa, didelė dalis jų pradžioje stabtėlėdavo nusimaudyti jūroje ir pasimėgauti saulės voniomis, todėl visas paplūdimys šalia festivalio teritorijos knibždėte knibždėjo poilsiautojų.

Vis tik patys ištikimiausi garsiausių Lietuvos didžėjų gerbėjai pradėjo šokius jau dieną. Ir jiems nesutrukdė kaitri saulė ir vasariškas karštis.

Dieną festivalyje muzikos garsais susirinkusiuosius džiugino Justin Beat, Donatello, Kastis Torrau, Dj Mindaugėlis, o vakarinėje dalyje pasirodė Ignas, Jovani ir Joshas Gallahanas.

Daugiausiai renginio svečių susirinko vakare, kai scenoje pasirodė pasaulinio garso didžėjus iš Vokietijos ATB.

Tikėtąsi, kad šiemet renginyje turėtų apsilankyti panašus kiekis žmonių kaip ir pernai – apie 20 tūkstančių. O sąlygos atvykti kuo palankiausios – ilgasis savaitgalis, puikus oras ir nuo 10 litų kainuojantys bilietai.

Nors bilietai į šį festivalį buvo prieinami didžiajai daliai gyventojų, vis tik atsirado ir keli šimtai tokių, kurie pagailėjo pinigų bilietui ir liko muzikos klausytis už festivalio teritorijos.

Vakarinė festivalio dalis nenuvylė pasilinksminti atvykusių poilsiautojų. Kai Palangos karštis aprimo, į paplūdimį prie pagrindinės gelbėtojų stoties sugužėjo tūkstančiai žmonių.

Renginio metu paplūdimio svečių akys krypo ir į dangų raižantį malūnsparnį. Smalsuoliai spėliojo, kad tai greičiausiai Kauno verslininko Tautvydo Barščio turtas – juk Lietuvoje nedaug žmonių turi tokią transporto priemonę.

Tačiau apsukęs kelis ratus aplink sceną ir žmonių minią bei taip atitraukęs publikos dėmesį nuo didžėjų, malūnsparnis taip ir nedrįso nusileisti kur nors netoliese.

Didžėjams keičiant vienas kitą, susirinkusi minia darėsi vis linksmesnė. Tačiau ore vis dar sklandė laukimo nuotaikos. Ne paslaptis, visi laukė vakaro kulminacijos – svečio iš Vokietijos.

Dešimtą vakare įsisiautėję lietuviai pagaliau sulaukė garsiojo ATB. Žvaigždė ne tik kad nevėlavo, bet ir užkrėtė festivalio svečius puikia nuotaika. O tautiečiai garbųjį svečią pasitiko gausiomis ovacijomis.

Deja, dalį publikos išvaikė staiga prasidėjęs lietus ir perkūnija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)