Prieš šešerius metus pasirodžiusi originali “Sultry Blue” versija oficialaus vaizdo klipo neturėjo. “Kodėl neturėjome vaizdo klipo tada, priežastis labai paprasta – tuo metu nebuvo kur jo rodyti”, - sako didžėjus.

“Šiandien, nors vis dar nėra muzikos kanalo, dėl nepaprastai populiarių “Facebook” bei “Youtube” vėl yra prasmė kurti vaizdo klipus. Smagu ir tai, kad šiandien svarbiausia ne technika. Geri klipai dabar filmuojami bei montuojami net išmaniaisiais telefonais. Tai man labai patinka, nes į aukščiausią tašką užkeliama mintis ir žmogaus talentas, o ne turimas biudžetas,” – tęsia Lauris Lee.

“Tai - vienišos merginos istorija, kuri draugus ir savaitgalio džiugesį atranda klube. Beje, vaizdo klipas filmuotas „Pop Star Bar“, vieno iš renginių metu,” – trumpai vaizdo klipą pristato Lauris Lee, kuris neneigia esantis labai patenkintas rezultatu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją