Lietuvos roko istoriją rašę bei Lietuvą visame pasaulyje garsinę „bixai“ jubiliejaus proga savo draugams ir gerbėjams ruošia dviejų dalių tikrą beprotiškos nakties fiestą. Tam įnirtingai ruošiasi ne tik patys „Bix“, bet ir geriausi jų draugai.

Kultinę roko grupę sveikinti ruošiasi bei specialų pasirodymą ruošia geidžiamiausieji - Marijonas Mikutavičius, Saulius Prūsaitis, SKAMP, G&G Sindikatas, Bjelė ir Peru bei incognito panorę išlikti ir staigmenas ruošiantys garsūs muzikantai.

Specialiai tik „Bix” jubiliejui, draugystės vardan, šiam vieninteliui vakarui atsikuria ir jau specialią programą ruošia legendinė grupė „Katedra” su Povilu Meškėla ir Ričardu Laginausku.

Antrojoje dalyje Teatro areną „Bix” drebins kultinėmis dainomis. Šiame beprotiškame jubiliejuje įvyks ir milžiniškos kiaulės vestuvės… ir mirtis.

„Visi jubiliejaus svečiai bus kiaulės galo liudininkai”, - žada grupės lyderis Saulius Urbonavičius – Samas. Visai neseniai grupės nariai surengė juokingą fotosesiją su kiaulės vestuvėmis:

Visą muzikinį kelią klausytojus stebinę Lietuvos roko inovatoriai šių pozicijų nežada apleisti. Čia bus daug daugiau šviesos ir garso. Patyrę rokeriai didžiulį dėmesį sutelkė į garso kokybę. Koncerte - net penki ekranai, šviesų bei spec. efektų technika sukurs didingą atmosferą.

„Tačiau hologramų nebus, nes nereikia. Bix‘ai pasirodys gyvai!“, - sako Samas, žadėdamas ne tik muzikos, garso ir vaizdo šou, bet ir dovanas kiekvienam atėjusiajam juos pasveikinti žiūrovui.

DĖMESIO! Grupė „Bix“ prašo DELFI skaitytojų pagalbos. Balsuokite, kurią legendinę dainą labiausiai norėtumėte išgirsti? Balsavimas vyks iki penktadienio vakaro, o daugiausiai Jūsų balsų pelniusi daina tikrai nuskambės 25-mečio koncerte!


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)