„Asmeniškai, kiekvienas mano kūrinys man yra ypatingas, nes į jį įdedu labai daug darbo ir širdies. O šis albumas brendo jau nuo 2008 metų vasaros, kai tik išleidau albumą „Geltona. Žalia. Raudona“. Tuomet ir pradėjau po truputį dirbti prie šio albumo“, - pasakojo A. Mamontovas.

Anot Andriaus, albumo pavadinimas „Elektroninis Dievas“ pasirinktas neatsitiktinai, jis atitinka tam tikrą turinį ir sukelia tam tikrą intrigą klausytojams.

Savo klausytojams naujajame albume A. Mamontovas pasiūlys dešimt dainų, kurių reikia klausytis, o ne apie jas kalbėti. Anot dainos kūrėjo, viso albumo stilistiniai ieškojimai yra siekis išgauti pagonišką popmuziką.

„Daugiausiai mes girdime pagonišką muziką, kuri yra folkloro ar sunkaus roko pagrindu, o man norėjosi sukurti pagonišką popmuziką. Tačiau galiausiai supratau, kad pagonišką popmuziką aš groju visą gyvenimą, - juokėsi A. Mamontovas.

Pirmąją šio naujojo albumo dainą „Rudenio vėjas“, DELFI skaitytojai turi galimybę įvertinti jau dabar.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją