Tarpinė stotelė, kurioje nutūps „Musė“ ilgoje kelionėje po Lietuvą, keliaudama link Klaipėdos (sausio mėn. 29 d.), Marijampolės (vasario mėn. 18), Alytaus (kovo mėn.15 d.), Kauno (balandžio mėn.), bus ir Vilnius. Ypatingas metas, supras ne vienas, atėjęs į šventiškai nusiteikusio Andriaus Kaniavos ir sunkiosios muzikos orkestro „Musė“ pasirodymą, kuriame derės teatras, muzika ir poezija.

Kas jau girdėjo, vienbalsiai sutinka, kad tai sunku apsakyti - reikia pamatyti. Todėl Andrius Kaniava, kviesdamas į koncertą, entuziastingai ragina: „Geriau vieną kartą pamatyti ir išgirsti, negu šimtą kartų apie tai skaityti“.

„Musė“ savo užantyje atskraidina gausų būrį garbingų muzikantų – orkestro meno vadovas Sigitas Mickis, Laurynas Lapė (trimitas), Tomas Vaičiulis (trimitas), Tomas Karka (trombonas), Audrius Stasiulis (bosinis trombonas), Darius Bažanovas (tuba) ir Ąžuolas Paulauskas (mušamieji).

Žiemą zyzianti „Musė“ – retai sutinkamas reiškinys, tačiau tiems, kurie abejoja, ar taip gali būti, VšĮ „Bardai LT“ kartu su Keistuolių teatru kviečia apsilankyti ir tuo įsitikinti 2011 m. gruodžio 26 d. 19 val., Vilniaus Keistuolių teatre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją