„Labas rytas visiems. Pasiruoškite svarbiai naujienai..., - knygos autorė rašė rugsėjo 2 dieną. - Džiaugiuosi galėdama jums pranešti, kad žavingoji Dakota Johnson sutiko būti mūsų Anastasia „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ ekranizacijoje“.
Dakota Johnson
„Taigi... Christianas…, - toliau erzino autorė. - „Penkiasdešimties pilkų atspalvių ekranizacijoje Christianu Grey bus puikusis ir talentingasis Charlie Hunnamas“.
Charlie Hunnam

Šaltinių teigimu, 23 metų aktorė D. Johnson – ji yra aktorių Melanie Griffith ir Dono Johnsono dukra – dėl savo naujojo vaidmens skraido padebesiais.

„Ji turėjo keletą susitikimų su prodiuseriais ir E. L. James. Ji jiems tiko šiam vaidmeniui, - teigė šaltinis. - Ji džiaugėsi turinti šansą ir yra sužavėta gavusi šį vaidmenį“.

Nors santykiai tarp Anastasios ir milijardieriaus Christiano Grey kupini seksualumo, vieno dalyko D. Johnson greičiausiai didžiajame ekrane neparodys. „Ji turi tatuiruotę ant rankos, - pridūrė šaltinis. - Jie greičiausiai ją paslėps“.

D. Johnson savo karjerą pradėjo FOX seriale „Ben and Kate“, vėliau pasirodė tokiuose filmuose kaip „Susižadėję penkerius metus“ („The Five-Year Engagement“) bei „Nevykėliai po priedanga“ („21 Jump Street“).
33 metų Ch. Hunnamas geriausiai žinomas savo vaidmeniu seriale „Anarchijos sūnūs“ („Sons of Anarchy“), kuriame vaidina nuo 2008 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)