Kino filmo „Moterys meluoja geriau“ scenarijaus autoriai – rašytojai Daiva Vaitkevičiūtė ir Edvinas Kalėda, šeštus metus kuriantys ir to paties pavadinimo TV3 serialą.

„Moterys meluoja geriau“ filme taip nusifilmuos laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius, kuriam šis vaidmuo taps debiutu kine. „Tiesiog derinome su Marijonu šį vaidmenį ir suderinome. Marijonas filme atliks pagrindinį vaidmenį“, – teigė kompanijos „Singing Fish“, kuriančios filmą, direktorius Povilas Skaisgirys.

Filmo žiūrovai neišvys aktorės Jurgitos Jurkutės.Kaip DELFI teigė P. Skaisgirys, J. Jurkutės personažui, naivios merginos iš provincijos, vaidmuo šiame filme nebuvo numatytas. „Filmo nereikėtų sieti su serialu. Tai nebus serialo serija, tai bus nauja istorija, kurioje vaidins serialo personažai.“

Kaip DELFI tikino seriale nusifilmuosianti aktorė Aušra Štukytė, filmo, sukurto pagal garsų serialą, ji labai laukianti. „Serialo kūrybinė komanda man tapo antra šeima. Gaila, kad nelieka laiko dažniau susitikti po visų darbų. Inga (aktorė Inga Norkutė – aut. past.) gyvena Šiauliuose, Edita (aktorė – Edita Užaitė – aut. past.) yra mama, ji labai užsiėmusi.

Tarp mūsų yra užsimezgęs didžiulis ryšys. Jis visada jaučiasi filmavimo metu. Susidarius palankesnėms aplinkybėms, mes tikrai išeitume į miestą ir susitiktume vakarienės. Tiesa, dažnai susiskambiname ir susirašome“, - DELFI kalbėjo pašnekovė.

Didžiuosius šalies kino teatrų ekranus vaidybinis filmas pasieks dar šių metų lapkritį.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)