Tokia atvira scena teko australų aktoriui Gilui Darnellui.

Gilas gimė Australijoje, užaugo Honkonge, laisvai kalba kiniškai ir portugališkai. Jis žaidė ledo ritulį ir ruošėsi dalyvauti olimpinėse žaidynėse. Tačiau apsilankius Londone miuzikle „Operos fantomas“ viskas kardinaliai pasikeitė - vyras susidomėjo vaidyba. Naujos ambicingos gyvenimo kelionės pradžia buvo prestižinėje Londono „Mountview“ teatro mokykloje, kurioje jis studijavo.

Jungtinėje karalystėje Gilas režisavo serialus „Hollyoaks“, „Holby City“, „Doctors“, „Brookside“ ir „The Bill“. Vėliau jis persikėlė gyventi į Los Andželą ir sukūrė nemažai įsimintinų reklamų, pvz., „Audi“ reklamą 2011 m. Super taurės žaidynėms.

2011 m. gruodį Londone jis pradėjo filmuoti „All Things to All Men“, kuriame vaidina aktorius Gabrielis Byrne‘as.

Gilo pomėgiai – jodinėjimas, kinų kovos menai.

Po filmavimo E. Vėlyvio filme "Flight Redirected", aktorius dirbs prie trilogijos, kurią pats kurs ir prodiusuos. Trilogija paremta tikra istorija apie jo dvynius brolius. Filmavimas vyks Honkonge.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)