Žiūrovai aktyviausiai palaikė tai vienus, tai kitus. Laidoje surinkta 180 000 žiūrovų balsų. Galų gale, nedideliu balsų skirtumu, jie nutarė, kad pirmas - Ilja, antras - Merūnas.

Suomijos režisierius Jarmo Skonas ir Ruslanas Kirilkinas bei šokėjas Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė tokiomis televizijos žiūrovų simpatijomis pasigirti negalėjo.

Nors A.Butkus dainuodamas, atrodo, atidavė visą sielą. Po jausmingo tango vyras nesugebėjo sulaikyti ašarų. Šalia stovėjusios O.Kolobovaitė ir Ieva Šimukauskienė taip pat susigraudino.

Komisijos nariai Vytautas Juozapaitis, Arūnas Valinskas, Kristina Kazlauskaitė ir Vytenis Pauliukaitis skundėsi, kad jiems tą vakarą labai sunku apsispręsti, kam skirti aukščiausius balus.

Vis dėlto, buvo galima pastebėti, kad komisija iš dalies pritaria žiūrovams. Jų favoritu tapo Merūno pora. Antri buvo Ruslanas ir Jarmo, atsiliko ir tik trečią poziciją komisijos lentelėje užėmė Ilja su mokytoja.
Paskutiniai liko A.Butkus ir O.Kolobovaitė. Komisija apgailestavo, kad tądien buvo ne jų sėkmės vakaras, pasirodymai porai nesiklijavo.

Galutinėje lentelėje jie liko paskutiniai - ketvirti. Trečią vietą ir bronzinį mikrofoną laimėjo Jarmo ir Ruslanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją