Prie projekto prisijungė ir nauji dalyviai - „Lietuvos balse“ išgarsėjusi Julija Jegorova ir jos partneris Valdas Krulikauskas. Šie atlikdami baladę „Jūratė ir Kastytis" taip jaudinosi, kad supainiojus žodžius numerį teko pakartoti.

Skaudus smūgis suduotas Radžio nuotakai Elenai. Kartu su Tautrimu Rupulevičiumi-Onsa dainuojanti mergina gavo itin žemus balus iš komisijos, tačiau tvirtino komisijos narių negerbianti, nes šie davė dar ir per daug. Išklausiusi komentarų, Elena apsipylė ašaromis ir kūkčiodama paaiškino, kad nors ir repetuoja, bet nieko nesigauna. Pora šį kartą atliko ABBA dainą.

Taip pat sėkmingai pasirodė Monika Linkytė ir Tadas Rimgaila. Jie pelnė aukštus balus - komisija įvertino poros pareiškimą, kam jiems repeticijų studijoje teko apsigyventi.

Komisijos nuomone, geriausiai šįkart pasirodė Rosita Čivilytė ir Agneta Gabalytė.

Gediminą Zujų komisijoje pakeitusi aktorė Kristina Kazlauskaitė pasipiktino Sandros Chlevickaitės ir jos sesers Saulenės pasirodymu. Pasak aktorės, grožio seserims neužtenka ir reikėtų padirbėti - prie dainavo, judesio, scenos elgesio.

Romantiška seserų „Meilės simfonija“ nelabai patiko ir Donatui Katkui. Merūnas buvo švelnesnis ir pasirodymą komentavo pozityviau.

Nuotraukų galerijoje - filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)