Septintasis dainų projekto sezonas iškilmingai pradėtas bendra praeitų projektų nugalėtojų daina. Dainuojančius Mią, Irūną, G. Leškevičių, Renatą Norvilę, R. Bubnelį stebėjo ir naujojo realybės šou „Šlovė ir turtai“ dalyvė Marina Bui. Į filmavimą ji atsivedė savo dukrelę Ešlę. Vėliau Marina išbandė ir savo balsą. Apie tai daugiau skaitykite ČIA.

Tarp vakaro svečių - žmoną radęs, bet vestuvių dar neatšokęs Radži su scenos princu Ryčiu Cicinu ir neseniai maitinimo verslą palikusi Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju „žasu" Linu Karaliumi.

Komisijoje - Donatas Katkus, Merūnas Vitulskis, Laima Lapkauskaitė, Gediminas Zujus.

Sublizgėti pačioje pirmoje laidoje pavyko I. Norkutei-Žvinienei. Mylima serialų aktorė greičiausiai taps dar ir mylima dainininke. Taip mano ir komisijos nariai, pripažinę, kad Inga kartelę užkėlė labai aukštai.
Inga Norkutė-Žvinienė
Dar vienas įdomus ir šypseną keliantis duetas - R. Čivilytė ir A. Gabalytė. Mama ir duktė panašios ne tik išoriškai, balsais, bet ir dainavimo manieromis - R. Čivilytę vargiai supainiosi su kuria nors Lietuvos atlikėja.

Pagyrimų dozė atiteko ir buvusiam „bavarui" Jonui, šįkart dainavusiam su trimis šiuolaikinės scenos divomis - Liepa Mondeikaite, Katažina Niemycko ir Oksana Pikul.

Tadas Rimgaila su Monika Linkyte paruošė jaunatvišką numerį - ne tik dainavo, bet ir nemažai šoko.

Viena iš vakaro staigmenų - Šiauliuose puikiai žinomi, bet plačiajai visuomenei dar nepažįstami Eugenijus ir Rasa. Tai vienintelis duetas, kurio nei vienas narys nėra nuolatinis televizijos svečias. Originalu Eugenijaus ir Rasos poroje ne tik tai, bet ir jų pasirinkimas nuotaikingam numeriui panaudoti skrabalus. Rezultatas - G. Zujus palygino pasirodymą su „Duokim garo", o žiūrovai lingavo lyg linksmose vestuvėse.

Dar viena pora, tiesa, nedalyvavusi konkursinėje programoje - Ezopas ir jo mylimoji Gintarė. Televizijos aktyvistai šventiniam projekto pradžios filmavimui pasirinko „Kastanedos" dainą „Myliu", prie jos priderino gundantį įvaizdį ir keletą ekstremalesnių choreografijos elementų. Tiesa, dėl to teko paaukoti „gyvą" dainavimą.

Naujienų portale DELFI - filmavimo akimirkos:

Pirmąsias vietas projekte yra laimėję Renata ir Deivis Norvilai, Romas Bubnelis su Aiste Pilvelyte, Giedrius Leškevičius ir Mia, Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas Vitulskis. Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė auksinius mikrofonus laimėjo dukart. Projekto dėka susitiko ir įsimylėjo Renata ir Deivis Norvilas, Audrius Bružas ir Šorena. Pirmasis „Žvaigždžių duetų“ vedėjas - Vytautas Kernagis.

Šiemet projekte filmuosis Katažina Niemycko ir „Pop Ladies" su Jonu Jonušu iš „Bavarijos“, seserys Saulenė ir Sandra Chlevickaitės, Monika Linkytė ir Tadas Rimgaila, Rosita Čivilytė su dukra Agneta, Radžio nuotaka Elena, projekte dainuosianti su Tautrimu Rupulevičiumi-Onsa, Inga Norkutė-Žvinienė su Adolfu Jaruliu.

Kaip ir praėjusiais metais už muzikinius dalyvių reikalus atsakingas Deivydas Zvonkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (503)