Projekto finale Vilniaus „Šachmatinio“ choro nariai superfinale pasirodė su viena iš savo generolių - Gintare valaityte. Kita grupės „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė projekte nepasirodė.

Vilniaus Šachmatinis choras superfinale užėmė trečiąją vietą. Antri liko panevėžiečiai. Jau ketvirtus metus iš eilės pergalę "Chorų karuose" šventė laikinosios sostinės choristai. Šįkart į pergalę juos vedė „16 Hz“.

Kaip teigė DELFI kalbintas "16 hercų" grupės narys Robertas Jucevičius, Kauno miesto chorui pergalę atnešė paprastumas ir nuoširdumas.

Dainininkas tikino, kad su grupe intensyviai dalyvavo repeticijose: "Nors nesame choreografai, bet labai daug prisidėjome prie choro repeticijų."

Pasiteiravus, ar sutiktų antrą kartą dalyvauti projekte, dainininkas neslėpė, kad tai reikalavo labai daug darbo.

"Tačiau, jei žinočiau, kad užplūs toks jausmas, tikrai dalyvautume", - iškart po laimėjimo kalbėjo Studentiškąjį Kauno chorą į priekį vedusios grupės narys R. Sucevičius.

Kauno choristai savo laimėtą prizą skirs Sauliuko sveikatos ir integracijos klubui.

„Chorų karų“ superfinalas - DELFI galerijoje:

„Chorų karų“ studijoje superfinalo metu tvyrojo ypatingai karšta atmosfera. Daugybė žiūrovų į filmavimą atvyko su palaikymo plakatais, gėlėmis. Labiausiai palaikomas buvo Vilniaus miesto choras, kurio pasirodymus žiūrovai palydėjo ne tik didžiuliais plojimais, bet ir trypimu bei šūksniais.

Užkulisiuose virė ne ką mažesnė įtampa, nei studijoje. Dalyviai, turėdami minimalų laiko kiekį, privalėjo be priekaištų pasiruošti būsimam pasirodymui: spėti nusigrimuoti, pakeisti šukuoseną ir, žinoma, persirengti. Vos įėjus į užkulisius pasitiko bėgantys, skubantys dalyviai, o tie, kurie ištaikė laisvą akimirką, skubėjo žvilgtelėti į pastatytame ekrane transliuojamus "Chorų karus".

Laidos pabaigoje visi žiūrovai sudainavo "Ilgiausių metų" 20-metį švenčiančiai TV3 televizijai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (820)