Kaip DELFI sakė televizijos atstovė Eglė Šliževičiūtė, TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas patikino, kad šis etapas J. Jurkutės-Širvaitės gyvenime – laikinas.

"Ir ateityje tikrai planuojame dirbti su šia puikia laidų vedėja. Pastaruoju metu Jurgita turėjo labai daug veiklos, todėl natūralu, kad po tokio maratono norisi atsipūsti, pailsėti ir įgauti naujų jėgų", - teigė TV3 atstovė.

Pastaraisiais metais J. Jurkutė su Vytautu Šapranausku televizijoje vedė projektus "Šok su manimi", "Chorų karai". Prieš keletą mėnesių su Mindaugu Rainiu žadindavo žiūrovus rytinėje laidoje "Nauja diena".

Vasario pabaigoje turinčio pasirodyti projekto "Chorų karai" J. Jurkutė-Širvaitė neves. Pasak TV3 atstovės, kol kas dar yra laiko nuspręsti, kas stos prie projekto vairo. Tačiau pabrėžė, kad TV3 televizija turi ir daugiau profesionalių vedėjų, kurios gali puikiausiai susitvarkyti su tiesioginiu projektų eteriu. Geriausias pavyzdys - Rūta Ščiogolevaitė
ir Agnė Grigaliūnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)