Druskininkuose vykusiame BTV projekto „Pragaro virtuvė" filmavime dalyvių kulinarinius sugebėjimus vertino žymiausi Baltijos televizijos ir kitose televizijose dažnai matomi veidai: žinių vedėja Agnė Zacharevičienė, maisto ekspertu jau vadinamas Andrius Užkalnis, Giedrius ir Asta Masalskiai, verslo reikalais užsiimantis Marius Gelažnikas.

Viename iš prašmatniausių Druskininkų restoranų užvirė tikras pragaras: viduje įžymybės diskutavo, kam reikalinga citrina žuvies patiekale, aiškinosi, kuri dama - Lidija Rasutis ar „misė" Ieva Gervinskaitė - labiau tinka Deivydui Zvonkui į poras. Laukdami karšto patiekalo vakarienės dalyviai spėjo aptarti net vestuvinius reikalus.

Svečiams ragaujant specialiai jiems ruoštus vištienos ir lašišos patiekalus, fone skambėjo gyva muzika, už lango - žaibavo.

Romantiškam vakarui prie žvakių šviesos dauguma svečių pasirinko puošnią aprangą: aktorė Nijolė Narmontaitė pasipuošė spalvinga ilga suknele, A. Zacharevičienė pasirinko megztą trumpą suknelę, žurnalistė Jovita Valeikaitė pasirodė vilkėdama įmantraus kirpimo apdaru, A. Užkalnis nepaisė karščio ir pasirinko kostiumą, o M. Gelažnikas liko ištikimas sportiškam stiliui.

Tuo metu, kol kviestiniai svečiai ragavo patiekalus, lauke sumontuotoje palapinėje liejosi pragariškos emocijos. Čia įkaitę dėl svečių plušo projekto dalyviai - raudonųjų ir mėlynųjų komandos. Kol virtuvėje skraidė patiekalų ingredientai ir indai, aplink zujo keli operatoriai, darbuotojai su mikrofonais, laidos prodiuseriai.

Ir nors, rodės, dalyviai dėl tobulos vakarienės stengėsi iš paskutiniųjų, paskutinę akimirką viskas buvo sugadinta ir teko vakarienę pabaigti tuo, nuo ko ji ir pradėta - gurkšniu vyno. Svarbieji svečiai liko be deserto. „Creme Brulee" paskanauti nepavyko, nes patiekalas nepavyko.

DELFI galerijoje - filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)