2008 metais R. Cocchi ir J. Zagoriučenko kompoziciją „Hello Baby“ sušoko „World Super Stars Dance“ festivalyje. Ši pora yra JAV Lotynų Amerikos šokių čempionai. Pasauliniame šokėjų reitinge jie - antri.

Internete patalpintą jų šokio įrašą aptiko ir taip lietuvius „beždžioniukus“ susekė portalas uagadugu.lt.

Įdomiausia, kad lietuviai nepakeitė ne tik choreografijos, bet panaudojo ir tą pačią muziką. Be to, V. Burneikienė puikavosi tokiu pačiu įvaizdžiu (ilgaauliai, plačiabrylė skrybėlė) kaip ir J. Zagoriučenko.

Dar įdomiau, kad nelaimingo sutapimo dėka komisijos pirmininkas jų užklausė, kas kūrė šokio choreografiją. Pora susižvalgė ir numykė: „Bendrai mes čia... Ją sukūrėm...“

Tiesa, pirmadienį DELFI kalbinta V.Burneikienė nė nesigynė, kad šou pasiskolino. „Žinote, taip jau susiklostė, kad neturėjome laiko tinkamai pasirengti. Nebuvo, kada galvoti... Man pačiai tas šou labai patinka, tai ir įgyvendinome. Jūs pasidomėkite plačiau, ne mes vieni šokių nekuriame, kitos poros irgi kartais pasiskolina...“, - teigė šokėja.

T. Kairys DELFI teigė, kad jis prie choreografijos kūrimo neprisidėjo. „Ką aš galiu prisidėti? Tik du mėnesiai kaip su šokiais susidūriau, viskas man nauja“, - sakė vyras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją