„Įvaizdis šįkart nėra esminis efektas. Nors laida filmuojama dabar, žiūrovai ją išvys prieš Motinos dieną. Šiai progai nesinorėjo rinktis dainos mamai. Įsivaizduokite, jei visos poros dainuotų dainas mamai. Tiesiog nenorime diskriminuoti tėvelių“, - portalo DELFI klausiamas apie personažų pasirinkimą kalbėjo R. Kirilkinas.

Anot R. Kirilkino, Teletabių tema – kur kas platesnė nei vien dainos apie mamą. Dainininko įsitikinimu, ji apjungia ir mamas, ir tėvelius, ir vaikus.

„Pasinerti į vaikystės prisiminimus su Teletabiais yra smagu, o ir vaiku pabūti linksma“, - kalbėjo atlikėjas.

Paklaustas, ar nebijo replikų dėl nekasdienio įvaizdžio pasirinkimo, Ruslanas sakė dėl to galvos nesukantis. Esą TV žiūrovai ir projekto gerbėjai R. Kirilkiną ir J. Skoną priima tokius, kokie jie yra – turinčius savitą požiūrį bei nebijančius eksperimentuoti, neslepiančius savo netradicinės seksualinės orientacijos.

„Į duetus ėjome dėl savęs, o žmonės mus juk galėjo pasmerkti iš pradžių, tačiau taip nenutiko. Norėjome tobulėti profesine prasme, atrasti naujų dalykų. Juk kiekvieną šeštadienį turime pasirodyti kitame amplua ir nenusileisti konkurentams.“, - kalbėjo jis.

Nors dainininkai dažnai sulaukia kitų projekto dalyvių bei komisijos vertinimų, tačiau šįsyk Ruslanas sakė labiausiai laukiantis vaikų kritikos ir jų nuomonės apie pasirodymą. Mat Teletabiai – vaikų mylimi animacinio filmo personažai.

„Būtent vaikai būną nuoširdžiausi išsakydami savo nuomonę“, - įsitikinęs R. Kirilkinas.

Tinkio ir Vinkio kostiumus specialiai dueto pasirodymui sukūrė stilistas Ruslanas Rybakovas.

R. Kirilkinas ir J. Skonas – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)