Žadama, kad dainininkas ne tik surengs šou „Chorų karų“ žiūrovams, dainuos su projekto vedėja Inga Jankauskaite, bet ir užims komisijos nario poziciją.

„A. Rybakas – labai entuziastinga ir atsakinga asmenybė – jis iš anksto mūsų chorams atsiuntė savo kūrinius, kad visi choristai galėtų repetuoti, netrukus ir pats atvyks į repeticijas. Dainininkas žavisi chorų muzika – pats yra dalyvavęs panašiame projekte savo šalyje“, – pasakoja „Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Šį sekmadienį TV3 žiūrovų laukia daugybė staigmenų. „Nors A. Rybakas prisipažįsta, kad garsioji „Fairytale“ – toli gražu nėra jo mėgstamiausia daina, tačiau žino, kaip ją dievina klausytojai, todėl ir sekmadienį sulauksime šio kūrinio. Tiesa, jis suskambės naujai. Svečias žiūrovams ruošia ir kitą kūrinį, kurį kol kas laiko paslaptyje“, – tęsia N. Kavaliauskienė.

A. Rybakas, laukdamas šio sekmadienio, siunčia linkėjimus specialiame vaizdo reportaže:

Ar su projekto vedėja I. Jankauskaite žadantis dainuoti ir komisijos kėdėje sėdėti, A. Rybakas paseks Martyno Kavaliausko pėdomis ir vienam vakarui taps „Chorų karų“ vedėju, projekto kūrėjai kol kas šią intrigą palieka paslaptyje.

„Chorų karuose“ varžysis Vaidos Genytės Policijos choras, Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, Anatolijaus Oleiniko Druskininkų Deimantinis choras, „ŠarkA“ ir Vilniaus Šachmatinis choras, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Stano benamių choras Spindulys. Balsavimas „Chorų karuose“ – nemokamas. Jis vyks tik telefono skambučiais, o ne SMS žinutėmis. Vienu telefonu už vieną chorą bus galima atiduoti tik vieną balsą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)