Šiemet „Žydrojo žiburėlio“ pasaka nukels į naujausius laikus, kuomet vienoje gražioje karalystėje gyveno Karalius (Merūnas Vitulskis) ir Karalė (Inga Valinskienė), laiminga karališka šeima augino gražuolį sūnų Snieguolių (Rolandas Vilkončius).

Būtų jie ilgai ir gražiai gyvenę, jei ne karalienės emigracija į kitą karalystę. Karalienei išvykus, rūmuose apsigyveno piktas milijonierius Erikas Santosas (Mantas Stonkus), kuris visą gyvenimą buvo įpratęs būti pats gražiausias.

Kai Snieguoliui sukako aštuoniolika, stebuklingas veidrodėlis dabitai Erikui pranešė, kad, deja, jis nėra pats gražiausias karalystėje. Tada piktasis milijonierius nusprendė atsikratyti Snieguoliaus.

Gūdžią ir šaltą gruodžio 31-osios vakarą Snieguolius atsidūrė miške, pas septynias nykštukes „Brolių Grimų“ viešbutyje.

Čia gyveno Nykštukė Seksiukė (Natalija Zvonkė), Nykštukė Katinėlis (Nijolė Pareigytė), Nykštukė Jaunėlė (Ugnė Skonsmanaitė), Nykštukė Tingiukė (Ieva Šimukauskienė), Nykštukė Plepiukė (Kristina Kazlauskaitė), Nykštukė Rūpestėlis (Vilija Matačiūnaitė) ir Nykštukė Žiniukė (Asta Dudurytė).

Deja, net septynios Nykštukės buvo bejėgės prieš milijonierių Eriką Santosą, pikti jo kerai Snieguolių pasiekė ir pas nykštukes – jis užmigdo amžinu grožio miegu... Ir nežinia, kaip būtų pasibaigusi ši istorija, jei į viešbutį nebūtų užklydusi seksualioji gražuolė Oksana Pikul ir nepabučiavusi miegančio Snieguoliaus...

Gruodžio 31-osios vakarą prieš „Žydrąjį žiburėlį“ žiūrovai taip pat pamatys linksmą koncertą su vaidybiniais elementais „Naujieji metai pagal Saulių Pošką“.

Naujametinėje LNK programoje - ir du dideli koncertai – operos solisto Vytauto Juozapaičio koncertas ir tradicinis naujametinis geriausių „Pūko“ atlikėjų koncertas.

Šventiniame filmų pakete – per TV dar nerodyta Hario Poterio sagos dalis – „Haris Poteris ir Ugnies taurė“, naujametinė dovana žiūrovams – filmai be reklamos „Mano žmona – ragana“ su Nicole Kidman ir veiksmo komedija „Pašėlę vyrukai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją