Legendinis 34 m. TV laidų vedėjas „Sport1 savaitgalio“ svečiams – sporto meistrams ir kylančioms žvaigždėms – mes „Iššūkį“. Kiekvienas laidos svečias TV studijoje išbandys savo rankos taiklumą smiginyje, pabandys pataikyti į golfo duobutę, atmušti stalo teniso kamuoliukus.

Laidos žiūrovai galės garsiai pareikšti savo nuomonę. Interaktyvioje laidoje bus renkama savaitės „Bauda“ ir „Saldainis“ – labiausiai vykę ir labiausiai nenusisekę sporto epizodai. Už juos žiūrovai galės balsuoti telefonu, pateikti savo kometarus.

Be to, atsinaujinusioje laidoje žiūrovai išvys, kad maistą taip pat galima gaminti sportiškai. Tai bus įrodyta laidos rubrikoje „Susitikime sporto virtuvėje“.

A. Dautartas išgarsėjo prieš penkiolika metų pradėjęs vesti laidą „Dar ne vakaras“. Sėkminga A. Dautarto kaip laidų vedėjo karjera klostėsi tol, kol neprasidėjo nesusipratimai asmeniniame gyvenime. Po skyrybų jo buvusi žmona, žinoma laidų vedėja Elada judviejų dukrą Gustę išsivežė į užsienį ir labai retai leidžia pasimatyti su tėvu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją