„Lietuvos ūkininkai nuo seno garsėja savo darbštumu, kantrybe ir didele širdimi. Tačiau per kasdienius darbus dažnai nelieka laiko tos Vienintelės paieškoms. Projektas „Ūkininkas ieško žmonos“ skuba padėti vienišiams susirasti antrąją pusę ir tapti ne tik laimingiems, bet ir žinomiems. Darbštuoliai! Nors kartą gyvenime pamirškite drovumą. Užpildykite anketą ir paverskite šią vasarą romantiškiausia savo gyvenime“, – dalyvauti ragina projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Projekte dalyvaujantys ūkininkai turės unikalią galimybę susipažinti su įvairiomis ir taip pat vienišomis moterimis, dalyvauti pasimatymuose, o labiausiai patikusias kandidates pasikviesti į savo ūkį. Maža to, projekto rengėjai naujoms poroms dovanos romantiškas keliones į egzotiškus kraštus. O kuris darbuose paskendęs ūkininkas nesvajoja nors trumpam atsikvėpti ir galbūt pirmą kartą išvysti palmes, šiltą jūrą... Ir dar su svajonių moterimi!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją