Vos pradėjusi konferenciją, dainininkė patikino pastaruoju metu žurnalistams tiek visko prikomentavusi, kad esą jau ir pačiai darosi bloga nuo savęs viešojoje erdvėje. Esą atlikėja mokosi prikąsti liežuvį, tačiau tuo pat metu ir toliau kalbėjo, jog jos gyvenimas yra tapęs it kino filmas su detektyviniais elementais.

„Pastaruoju metu buvo ir sugedusių stabdžių, ir ašarų, ir grasinimų, todėl šiandien nekalbėsiu apie savo istoriją su Radvilu“, – mįslėmis kalbėjo ji.

Žinomo prodiuserio teigimu, Mios jam pasakotos istorijos skyrėsi nuo tų, kurias iki šiol pateikdavo žiniasklaida. Tiesa, pati Mia iki šiol niekuomet nevengdavo žurnalistams apie save pateikti radikaliai skirtingų „faktų“.

„Visą tą dar nematytą penkių ar šešių mėnesių Mios gyvenimo istoriją jūs ir pamatysite seriale“, – intrigavo prodiuseris.

R. Skaisgirys atskleidė, jog istoriją sutalpins į 40 arba 42 serijas, kurios TV ekranus pasieks balandžio 26-ąją. Anot kūrėjo, serialas nebus tęstinis.

Mios personažą filme kurs pati atlikėja.

„Serialas nėra vien vaidybinis, jis turės ir realybės šou žanro“, – intrigavo prodiuseris, tačiau plačiau apie balandžio pabaigoje ekranus pasieksiantį filmą nepanoro. Esą nėra prasmės atskleisti detalių, kol jis nepradėtas rodyti.

TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas tikino, jog „Kas nori nužudyti Mią?“ – eksperimentinis produktas, iš kurio daug tikimasi. Jo teigimu, serialas bus rodomas didžiausią auditoriją prie ekranų pritraukiančiu metu.

Paklausta, kokiu tikslu nenorinti apie save visuomenei pasakoti atlikėja ryžosi bendradarbiauti su prodiuseriu ir tapti personažu seriale, Mia nesugebėjo atsakyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją