Realybės šou turėtų sudominti tolimas keliones mėgstančius vienišius. Be to drąsius ir ryžtingus bei norinčius kiek pagerinti finansinę būklę, mat laimėjusiam bus įteiktas 50 tūkstančių litų prizas. Neseniai savo profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ TV3 paskelbė anketą, kurią papildė entuziastingu anonsu: „Trokštate patirti didžiausią savo gyvenimo nuotykį? O galbūt net susirasti porą? TV3 būtent jums rengia naują realybės šou „Pilis“. Užpildykite anketą ir tapkite tuo laiminguoju, kuris ne tik keliaus į tolimą šalį, bet ir susirungs dėl 50 tūkst. litų... grynais!“

Projektas bus filmuojamas ne Lietuvoje, o egzotiškoje šalyje. Greičiausiai tai bus Gruzija. DELFI primena, kad pirmadienį TV3 išplatino pranešimą žiniasklaidai, kuriame buvo rašoma, jog vienas pagrindinių TV3 projektus (televizijos dvidešimtmečio projektą „X Faktorius“, intelektualų TV žaidimą „Kas? Kur? Kada?“) prodiusuojantis Saulius Urbonavičius-Samas savo gimtadienį šventė Gruzijoje, į kurią vyko darbo reikalais. Šaltinių teigimu Samas Tbilisyje lankėsi būtent realybės šou „Pilis“ organizaciniais klausimais.

Nors projektas, kaip manoma, bus filmuojamas Gruzijoje, jame varžysis dalyviai iš Lietuvos. Realybės šou „Pilis“ filmavimo darbai turėtų prasidėti jau labai greitai, gali būti, kad net šiais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)