„Pagaliau lietuvius supažindinome su pigiomis kelionėmis, dabar jiems keliauti savarankiškai nebus taip baisu, - pasakoja Makaliaus slapyvardžiu pasivadinęs laidos vedėjas Rimvydas Širvinskas. - Iš viso šią vasarą leidomės į 10 kelionių po Europą, lėktuvu skridome net 18 kartų, oro transportu nukeliavome 29 563 kilometrus, žeme važiavome ir jūromis plaukėme dar maždaug 3000 kilometrų. Viso – 32 563 kilometrai, kuriuos sukorėme laidų filmavimo metu. Keliaudami praleidome net 45 dienas už Lietuvos ribų – bene pusę vasaros. Visų 10 išvykų išlaidos siekia 3920 litų, kitaip tariant – kiek daugiau nei 100 eurų kiekvienai kelionei. Štai ir įrodėme, kad su 100 eurų kišenėje galima puikiai pramogauti įvairiuose Europos miestuose“.

Laidos „Makaliaus kelionės“ operatorius Juozas ir vedėjas Makalius iš viso aplankė 9 Europos šalis ir žymiausius miestus – Barseloną, Paryžių, Romą bei kitus.

Daugiau nei 38 valandos praleistos ore sėdint lėktuvo sėdynėje, apie 26 valandos važiuojant autobusais ir plaukiant keltais per Baltijos jūrą. TV1 eteryje paskutinį vasaros sekmadienį, 13.40 val. pasirodys paskutinioji šio sezono „Makaliaus kelionės“ laida.

„Labai džiaugiuosi projektu, visą vasarą gaunu daugybę laiškų tiek iš jaunimo, tiek iš garbaus amžiaus žmonių su padėkomis – šio projekto dėka jie išdrįso leistis į kelionę, kurią suplanavo patys ir tai padarė itin pigiai, – sėkme džiaugiasi Rimvydas Širvinskas. - Tokie gražūs žodžiai tik įrodo, kad lietuvius mūsų siųsta žinutė apie pigių kelionių egzistavimą tikrai pasiekė, todėl greičiausiai susitiksime antrajame laidos „Makaliaus kelionės“ sezone.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją