Jungtinėje Karalystėje sporto žurnalistikos magistro laipsnį įgijęs Šarūnas pasiūlymą vesti sporto laidą visuomeninio transliuotojo eteryje vadina didžiausiu iššūkiu per savo neilgą žurnalisto karjerą. O joje, beje – darbas penkiuose krepšinio čempionatuose, rašant įvairioms žiniasklaidos priemonėms. Praėjusią vasarą Š. Mazalo profesionalumą įvertino LRT komanda, su kuria jis triūsė Olimpinėse žaidynėse Londone.

Kaip užauga talentingi sportininkai? Kokiomis sąlygomis jie siekia pergalių? „Pergalės kaina“ į sportą žvelgs ne paviršutiniškai – vardindama rezultatus ar anonsuodama sporto renginius, o sieks atskleisti sporto šakų virtuvę, kurios žiūrovai, stebėdami puošnias čempionatų transliacijas, niekuomet nemato.

„Kartu su geriausiais Lietuvos sportininkais dalyvausime treniruotėse ir įsijausdami į jų kailį bandysime žiūrovams perteikti kuo daugiau informacijos apie sporto šakų pliusus ir minusus“, – apie vieną iš laidos dalių pasakoja Šarūnas Mazalas.

„Pergalės kaina“ – nuo sausio 9 dienos kiekvieną trečiadienį 22 val. 45 min.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)