Naujame LRT sezone žiūrovai išvys ne tik jau pamėgtas laidas bei pamiltus televizijos laidų vedėjus, bet ir naujus veidus. Į Nacionalinio transliuotojo eterį grįžo Andrius Rožickas, drauge su vedėjo amplua debiutuojančiu aktoriumi ir dainininku Dominyku Vaitiekūnu vesiantis laidą jaunimui "Tūkstantmečio vaikai".

Į televizijos laidų vedėjo kėdę grįžta ir LRT vadovas Audrius Siaurusevičius, drauge su Edita Mildažyte pristatantis naują TV projektą "Mūsų laisvės metai".

Naujame sezone žiūrovų laukia dar viena nauja laida - "Tegyvuoja šeimynėlė". Ją kuria Gediminas Juodeika ir Egmontas Bžeskas. Beje, šis duetas iš būrio šventiškai apsirengusių svečių išsiskyrė neįprasta apranga - vyrai atėjo pasipuošę sportiniais kostiumais.

"Mūsų laidoje bus daug sportinių rungčių", - paaiškino E. Bžeskas. "O ir mums patiems reikia pasportuoti", - kolegai antrino G. Juodeika. "Mantas visada pasižymi gebėjimu "ekstraordinariai" išsiskirti iš kitų. Todėl nieko nuostabaus, kad mes ir šį kartą išsiskiria iš kitų, - juokėsi G. Juodeika. - LRT solidi, klasikinė, bet jiems, kaip ir visuose klasikiniuose patiekaluose, reikia išskirtinio prieskonio. Šį sezoną, manau, mes ir būsime tas prieskonis."

Tiesa, antroje renginio dalyje suskambus D. Katkaus vadovaujamam Šv.Kristoforo kameriniam orkestrui bei prasidėjus vaišėms, šie du laidų vedėjai persirengė klasikiniais kostiumais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)