Vienas spalvingiausių serialo vaidmenų atiteko seksualiajam aktoriui Leonardui Pobedonoscevui. Leo šiame seriale vaidina vyrą už pinigus - žigolo Haroldą, kurio profesija tam labai palanki - jis puikus masažistas.

Seriale pasakojama apie jaunus provincialus, vykstančius į sostinę. Visi jie turi savo istorijas. Kai kurios liūdnos. Kai kurios kraupios. O kai kurios linksmos ir neįtikinamos. Vieni važiuoja dėl darbo, karjeros ir pinigų. Kiti ieškodami lengvesnio gyvenimo. O dar kiti turi neužbaigtų reikalų. Negrąžintos skolos, nenubausti priešai, neištesėti pažadai. Ir nors kiekvieno jų istorija skirtinga, tačiau galima tvirtai žinoti, jog jie visi ras savo Jausmų miestą. Miestą, kuris laukia visų, bet ne visus priima. Juk sostinė myli sėkmingus, bet ar nuo to jie tampa laimingesni?
Jie visi susitinka traukinyje, vykstančiame į Vilnių.

Serialas „Jausmų miestas“ – jau greitai per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją