Paskutinį vakarą prieš finalą „Kviečiu šokti“ poros kovojo be taisyklių, t.y. laisvu stiliumi. Prasčiausiai sekėsi Jolantai Paulauskienei ir jos partneriui Andriui Uksui. Atsisveikindama su „Kviečiu šokti“, Jolanta Paulauskienė padėkojo savo partneriui ir prižadėjo šokti vos tik pasitaikys proga. Jolanta dar prieš transliaciją tvirtino, kad didžiausia Kalėdų dovana jai būtų dalyvauti projekto finale.

Tačiau lemiamą vakarą komisija buvo nusiteikusi griežtai.
„Esu labai piktas. Jums rašau aštuonis“, - Vytenis Pauliukaitis neištvėrė po Jolantos Paulauskienės šokio pagal šmaikščią dainą, kurioje skambėjo Paulauskienės vyro Artūro vardas.

„Vienetas, ir viskas. Tai buvo blogai“, - po Radžio šokio sakė Ieva Šimukauskienė.

Praėjusį kartą meškute Viliją išvadinusi I. Šimukauskienė šįkart Vilijai parašė dešimt ir, reikia pripažinti, komisijos balai Viliją išgelbėjo nuo iškritimo.

Lauros Valytės ir Vadimo Šuško pasirodymą komisija apipylė komplimentais, jis I. Valinskienei net išspaudė ašaras, o publika palydėjo aplodismentais ir mariomis gėlių. Laura ir Vadimas atdūrė pirmojoje vietoje.

Komisija daugiausia balų skyrė Lauros Valytės ir Vadimo Šuško bei Natalijos Zvonkės ir Dainiaus Dimšos porai, mažiausiai – Radži ir Anai. Žiūrovai – atvirkščiai – daugiausia balsavo už Radži, o mažiausiai balsų skyrė Vilijos ir Arturo Bajoro porai.


Susumavus rezultatus, turnyrinė lentelė atrodė taip:

1. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
2. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
3. Radži ir Ana Kapustina
4. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
5. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją