Jaunimo verslo klubas vienija žmones, kurie mokosi daryti verslą ir to moko kitus. Pas juos į mokymus, seminarus, paskaitas renkasi paties įvairiausio amžiaus ir išsilavinimo žmonės, pradedant dešimtoku, o baigiant keturiasdešimtmečiu. Čia nuolat rengiami susitikimai su sėkmingai Lietuvoje dirbančiais verslininkais. Klubas rengė seminarus su „Senukų“, „VRS reklamos agentūros“, „Tele2“ vadovais.

„Padedame susirasti kontaktus, verslo partnerius, ieškome , kas galėtų finansuoti geras idėjas. Mūsų nariai jau yra įsteigę savo bendroves. Viena mergina turi savo buhalterinių paslaugų įmonę, vaikinas – skolų išieškojimo bendrovę, neseniai vienas mūsų narys pradėjo užsiiminėti labai nauju ir įdomiu verslu - kvapų marketingu. Kuria bendrovėms kvapus, kuriais kvepinami jų renginiai, patalpos, jų prekės ženklai“, - sakė Justė Pakėnaitė.

Klubo veikloje nuolat dalyvauja trys dešimtys žmonių, o seminarus ir mokymus lanko šimtai.

„Pabandykite. O jei bijote, mes jums padėsime“, - sako Justė, kviesdama jaunimą pradėti savo verslą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją