Paprastai televizijos sezono atidarymus tiesiogiai transliuojantis LNK kanalas šiais metais nutarė žiūrovams padovanoti specialiai sezono atidarymui sukurtą filmą "Operacija LNK ir kitos aistros". Jis TV žiūrovams bus parodytas rugsėjo 1-ąją. O išskirtinai kviestiniams svečiams sezono naujienas pristatyti uždaro grandiozinio vakarėlio metu.

Sezono atidarymo vakarėlio aprangos kodas buvo seksualus ir aistringas. Damos buvo kviečiamos ateiti pasidažius lūpas raudonai, o stipriosios lyties atstovai - atrodyti karštai. Dailiosios lyties atstovės sąžiningai stengėsi laikytis šio aprangos kodo. Vienos raudonai pasidažė lūpas, kitos apsirengė raudonu ansambliu ar priderino prie puošnių apdarų raudonas aprangos detales.

Vakaro vedėjas buvo Jonas Radzevičius bei laidos "Karamelinės naujienos" trijulė. Pirmoji vakaro dalis startavo "Galaxy" salėje, kur buvo pristatytos naujojo LNK sezono laidos, projektai bei vedėjai.

Po oficialiosios dalies visų kviestinių svečių laukė vaišės bei Andriaus Mamontovo koncertas. Tiesa, vakarėlio svečiai buvo labiau išalkę ne linksmybių, bet maisto. Užgrojus pirmiesiems A. Mamontovo akordams, dalis vakarėlio dalyvių suskubo prie vaišėmis nukrautų stalų. Neapsikentęs lėkščių ir taurių skambesio, A. Mamontovas paragino publiką bent trumpam palikti ramybėje sumuštinius ir ateiti pasiklausyti muzikos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (434)