Nuo kostiumo nupūsti dulkes privertė TV3 jubiliejus ir specialiai šiai progai Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre filmuojami vadinamieji „tyzeriai“. Kostiumą rasti nebuvo taip lengva - liemenė atsirado netikėtai ir į filmavimo aikštelę atkeliavo likus kelioms minutėms iki filmavimo.

G. Jaunius išgarsėjo būtent nusifilmavęs Justino Milušausko prodiusuotoje laidoje „TV Pagalba“, joje G. Jaunius dirbo beveik visą laidos gyvavimo laiką - šešerius metus. Po realybės šou tame pačiame projekte savo pozicijas televizijoje įtvirtino ir Agnė Jagelavičiūtė.

Su buvusia kolege A. Kilkuviene, kuri vedė šią laidą, G. Jaunius, kaip senais gerais laikais, iškart rado bendrą kalbą ir rodėsi, kad niekas nuo jaunų dienų nepasikeitė. Tiesa, liemenė G. Jauniui neužsisegė, tačiau vyras sakė turintis dvi - vieną mažesnę, o kitą - didesnę. Šiam filmavimui buvo panaudota mažesnioji, nes to reikalavo „tyzerio" idėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)