Ketvirtadienio vakarą Palangoje rengiamas vakarėlis, kurio metu bus paskelbta, jog trečioji mokytoja projekte taps Katažina Niemycko.

Grupės "Pop Ladies" narei mokytojos darbas nebus naujiena, mat dainininkė anksčiau yra dirbusi vokalo mokytoja sostinės Jono Pauliaus II gimnazijoje. Vėliau ji šio darbo atsisakė dėl šokių projekto.

Apie tai, kad K. Niemycko šiemet dalyvaus projekte „Lietuvos balsas“, pagrindiniam Lietuvos portalui patvirtino pati atlikėja.

„Bet koks pasiūlymas, ypatingai susiję su muzika, mane labai džiugina ir stebina. Tokio kvietimo nesitikėjau, gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad tapsiu tokio muzikinio projekto dalyvių mokytoja, - DELFI prisipažino Katažina. - Tačiau esu pasiruošusi pasidalinti savo patirtimi su savo mokiniais. Manau, kad tai bus naujas etapas mano gyvenime ir įdomi patirtis.“

K. Niemycko neslėpė, kad ji neteko žado sužinojusi dvigubos kėdės mokytojus. „Labai gerbiu tiek Donatą Montvydą, tiek Valinskų porą. Su Inga ir Arūnu esame pažįstami, puikiai bendraujame ir draugaujame. Kaip ir kiekviename projekte, aš neinu su kažkuo konkuruoti ir laimėti. Pirmiausiai reikia parodyti pačius geriausius rezultatus, iš savęs išspausti viską, ką gali ir pasidalinti dešimties metų sukaupta pedagogine patirtimi“, - sakė Katažina, kuriai "Lietuvos balso" mokytojo pristatymo  vakarėlyje talkino N. Bunkė ir L. Mondeikaitė.

„Aš būsiu griežta, reikli mokytoja, tačiau išliksiu nuoširdi. Kadangi tai yra projektas „Lietuvos balsas“, dalyviai turės parodyti savo balso galimybes. Labai savikritiškai žiūriu į save, manau, kad dalyviai mane galės pamokyti“, - pristatyme kalbėjo K. Nemycko ir pridūrė, kad tikisi atrasti nugalėtoją.

„Tavo mokiniai šluostysis prakaitą“, - K. Nemycko dėl jos darbštumo pašiepė N. Bunkė.

DELFI nuotraukų galerijoje - "Lietuvos balso" naujo mokytojo pristatymo renginys:

Paskutinis mokytojas, kurį organizatoriai dar tik planuoja pristatyti ateityje, DELFI žiniomis, bus jau pernai raudonąją kėdę išbandęs Merūnas Vitulskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)