Laidos centre – pagrindinis herojus, trokštantis susirasti antrąją pusę. Studijoje jis susipažįsta su trimis pretendentais į ranką ir širdį. Pasirinkimas, kurį nuotakos ir jaunikiai daro laidoje – ne žaidimas. Dalyvauti laidoje kviečiami tik tie, kurie iš tikrųjų ieško antrosios pusės. Jie – suaugę ir subrendę žmonės, pasiruošę priimti patį atsakingiausią savo gyvenimo sprendimą. Kuo jie vadovaujasi apsispręsdami? Kas jiems iš tikrųjų svarbu būsimojoje antrojoje pusėje, o kas tik atrodo svarbu? Laida „Būk mano meile!“ priverčia susimąstyti.

„Man ši laida – tikras iššūkis. Sutikti tikrą meilę šiais laikais yra iššūkis. Dabar daug kas bando susipažinti internetu, bet tai tas pats, kaip uostyti rožę per nosinaitę. Esu tikras, kad žmonėms labai trūksta laidos, kur jie galėtų pamatyti vienas kitą gyvai, pasikalbėti ir išgirsti įvairiapusių patarimų, ar tikrai vienas ar kitas žmogus jam tiktų”, – naujojo LNK sezono projektu „Būk mano meile!” džiaugiasi Vytenis Pauliukaitis.

„Televizijos mirgėte mirga projektais, bet jie visi panašūs vienas į kitą. Šis mane sudomino savo išskirtinumu: ko gero, tai vienintelis televizijos projektas, kuriame dalyvaus tik rimtų santykių ieškantys žmonės. Aš esu klasikinės šeimos šalininkė, o ir dirbti vienoje komandoje su tokiomis charizmatiškomis ir patyrusiomis asmenybėmis kaip Vytenis Pauliukaitis ir Inga Norkutė man tikrai įdomu”, - sako būrėja Vaiva Budraitytė.

„Turiu gerą psichologijos žinių bagažą, esu tikras, kad svarbiausia santykiuose – mokėti ir norėti suprasti vienas kitą. Bet su vienu žmogumi gali sutarti trumpai, o su kitu – visą gyvenimą. Bandysiu patarti dalyviui, kuris iš pretendentų jam labiausiai tiks, – pasakoja V. Pauliukaitis. Aštraus liežuvio ir taiklių pastabų savininkas neslepia, kad studijoje netrūks ir žiežirbų bei „pasišpilkavimų”: „Šitų pipiriukų tikrai bus, juk ir Inga Norkutė, ir Vaiva Budraitytė – ne tik ryškios, bet ir savo nuomonę turinčios žvaigždės. Kiekvienas mūsų patarinės iš visos širdies.“

Su trimis pretendentais susipažinęs laidos herojus išklausys ne tik V.Pauliukaičio ir I.Norkutės nuomones, bet ir išgirs būrėjos Vaivos astrologines prognozes. Prieš lemtingą pasirinkimą jam galės patarti ir kartu atvykę artimiausi giminės ar draugai. Žinoma, galutinį sprendimą vis dėlto teks padaryti pačiam laidos herojui ir, ištiesus ranką, ištarti – būk mano meile!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją