TV3 „Žinių“ tarnybos vyriausiasis redaktorius Sigitas Babilius atsiprašė žiūrovų už apmaudžią techninę klaidą ir patikino, kad dėl konkretaus pažeidimo atsakingi asmenys bus surasti ir imtasi visų priemonių, kad panaši istorija nepasikartotų.

"Iš tikrųjų tai yra apmaudi situacija ir mes atsiprašome žiūrovų, bet kriminalinių naujienų reportažų takelis pilnas necenzūrinių žodžių, kurie šįkart pateko į eterį. Tai tebuvo techninių darbuotojų klaida", - DELFI sakė S. Babilius. - Kai konkretūs pažeidėjai bus išaiškinti, bus priimti reikalingi sprendimai."

Kokių konkrečių priemonių bus imtasi, kad panaši situacija nepasikartotų, S. Babilius negalėjo įvardinti, nes visų pirma ketina išsiaiškinti priežastis, o vėliau imtis veiksmų.

Tačiau TV3 atstovas patikino, kad eteryje neskambėjo nei Žinių vedėjos, nei kito kanalo veido balsas, kaip prieš keletą metų buvo nutikę tuomentinei TV3 „Žinių“ vedėjai Vilmai Čereškienei. Po į eterį išsprūdusio necenzūrinio žodžio „Žinių“ vedėja neteko savo darbo vietos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)