„Lietuvos supermiestas“ startuos kitą sekmadienį (sausio 23 d.) per LNK. Pirmoje laidoje susikaus Vilnius (kapitonas Dainius Martinaitis), Kaunas ( kapitonas Merūnas Vitulskis), Visaginas (kapitonė Vita Pimpienė), Žemaitija (kapitonas Nerijus Juška) ir Aukštaitija (kapitonė Laima Tamulytė-Mama Rock‘n‘Roll). Kitas penketukas (Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Dzūkija, Suvalkija) jėgas išbandys kitoje laidoje.

Miestų atstovai rungsis trijose rungtyse: dainavimo, šmaikštavimo ir talentų rungtyse.

Pirmos laidos filmavime Aukštaitijos balsu tapo Vaida Genytė, Žemaitijos – Česlovas Gabalis ir „Ventukai“, už Vilnių dainavo Vilija Matačiūnaitė ir Povilas Meškėla, už Kauną – Merūnas Vitulskis ir „Rebelheart“, o Visagino garbę gynė jaunasis Ilja Aksionovas.

Šį kartą garbė vertinti miestų atstovų pasirodymus teko vilniečiams Jogailai Morkūnui, Rūtai Mikelkevičiūtei, klaipėdietei Skaivai Jasevičiūtei, marijampolietei Laimai Lapkauskaitei ir dzūkui Vidui Blekaičiui.

Komisija nešykštėjo originalių pasirodymų įvertinimų ir pastebėjimų. Pats įspūdingiausias įvertinimas buvo skirtas Aukštaitijai. „Molėtų ežerai man geriau nei Barselona“, - pagyrė Skaiva. O pats originaliausias pastebėjimas priklauso J.Morkūnui. „Perfrazuojant galima pasakyti, kad ir Kaune gali būti sekso“, - po Kauno humoristo Artūro Orlausko pašmaikštavimo pastebėjo komisijos narys. „Patikėkite. Ir labai daug“, - nesutriko kapitonas Merūnas.

Laidos akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją