Nusiteikęs lengvam žaidimui, Kristupas Baublys buvo priverstas pakeisti nuomonę ir gerokai pasukti galvą. Vyras garsiai sakė savo ėjimus, o jam Karolina, grodama pianinu užrištomis akimis, sakydavo savuosius. Kol vedėjas laužė galvą, kaip atsikirsti prie lentos stipriai priešininkei, ji visą tą laiką grojo pianinu. Nors tik aštuonerių, dukart Lietuvos šachmatų čempionė ir Europos šachmatų čempionato bronzos medalio savininkė nugalėjo Kristaus amžiaus sulaukusį K. Baublį.

Naujos laidos „2 minutės šlovės“ komandos atrasta Karolina pasakojo apie jos talentų atradimą ir kitus neeilinius sugebėjimus, kuriais mergaitė pasižymi. Karolina, šachmatais žaidžianti nuo penkerių, dar groja gitara ir mokosi kalbų. Nors visi studijoje ir taip sėdėjo netekę žado, mažoji vilnietė sugebėjo juos galutinai nuginkluoti sudainavusi savo pačios kurtą dainą anglų kalba ir pritardama sau gitara.

Apie vunderkindus, unikalius talentus ir dėmesį kaustantys pasirodymai – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją