Pyotras Mamonovas – viena spalvingiausių ir originaliausių asmenybių Rusijos teatro ir muzikos scenoje. Jo neįprastas, dažnai šokiruojantis įvaizdis, neįtikėtina plastika ir magiška pasirodymų energetika kiekvieną klausytoją priverčia susimastyti apie egzistenciją ir gyvenimo realybę. Viso koncerto (spektaklio) metu artistas sugeba išlaikyti tokį emocinį stresą auditorijai, kad po kai kurių jo pasirodymo žmonės tiesiog verkia arba šaukia iš malonumo.

Neįtikėtinai platus muzikinių ir poezijos kūrinių asortimentas, subtilus humoro jausmas, galinga charizma, asmenybės žavesys ir aktualios pasirodymo temos net kelioms, skirtingoms kartoms – tai tik dalis to, kaip apibūdinami P. Mamonovo pasirodymai.

Štai kaip apibūdina savo kūrybą pats atlikėjas: „Kokia mano dvasia, tokia yra ir mano kūryba. Pavargau nuo liūdesio, sielvarto, skausmo, aš noriu džiaugsmo!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)