Neabejinga šiam įvykiui Šventosios valdžia surado lėšų, kad būtų įrašyta profesionali kūrinio versija. Prie kūrinio aranžuotės darbavosi kompozitorius Ramūnas Tamošauskas, kilęs iš Darbėnų – kaip ir pats himno atlikėjas M. Rojus. Šiam gražaus balso tembro, kurį garsus dirigentas Normunds Vaicis yra palyginęs su Placido Domingo, savininkui ne tik operos scena, bet ir įrašų studija yra seniai nebe naujiena – dar 2004 metais jis išleido pirmąją savo kompaktinę plokštelę, bendradarbiaudamas su Kretingos meno mokyklos kolektyvu „Lyra”.

Oficialus Šventosios himno pristatymas įvyko praeitą savaitę Šventojoje per Žvejų šventę, kurioje be M. Rojaus, dar koncertavo Mino bei Aistė Pilvelytė.

Operos solistas Mindaugas Rojus, kuris sėkmingai pasirodė televizijos projektuose „Triumfo arka“ bei „Lietuvos supermiestas“ ir prieš kelias dienas koncertavo Klaipėdos Jūros šventės atidarymo renginyje, šiuo metu ruošiasi dar vienai premjerai – Giacomo Puccini operai „Džanis Skikis“, kurioje vaidins pagrindinį Džanio Skikio vaidmenį. Tai bus jubiliejinis, jau 20–as jo vaidmuo nuo tada, kai 2006–aisiais metais debiutavo Klaipėdos muzikiniame teatre.